Over Mowi

Mowi Industrie is een borduur en bedruk bedrijf gevestigd te Volendam. Wij zijn met name gespecialiseerd in het digitaal borduren van logo’s en teksten op diverse soorten textiel. Uiteraard kunt u ook voor het bedrukken van uw kleding bij Mowi Industrie terecht. Wij werken met de modernste borduurmachines en kunnen vrijwel alles voor u borduren.

Voor het machinaal borduren van namen, teksten of logo’s op bedrijfs,- promotie en sportkleding bent u bij borduurstudio Mowi Industrie aan het juiste adres. Tevens wordt het borduren van teksten of namen veelvuldig toegepast op kadoartikelen ter gelegenheid van verjaardagen, jubilea, huwelijken en geboortes.

Borduurbedrijf Mowi Industrie is uw totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotionele kleding. U kunt bij ons terecht voor het borduren en of bedrukken van kleding en diverse textiel soorten. Wij geven advies op maat en helpen u graag met meedenken over de beste plaats van het logo, de juiste afmetingen en de meest geschikte kleding. Wij beschikken over een eigen borduurstudio en kunnen naast kleding bedrukken of borduren ook Custom Made werk leveren. Omdat wij alle diensten onder é��n dak hebben kunnen wij snel leveren en dit tegen scherpe prijzen.

Custom Made

In onze eigen borduurstudio maken wij Custom Made kleding. Het bijzondere aan Custom Made kleding is dat een kledingstuk volledig naar uw wensen wordt gemaakt. Uw logo kan op verschillende plaatsen worden gedrukt of geborduurd. Tevens is het mogelijk kleding van uw eigen label te voorzien en uw eigen draai te geven aan standaard kleding.

Wilt u graag advies over de juiste keuze van bewerken van uw bedrijfslogo en of teksten?

Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan of laat u vrijblijvend adviseren.