Borduurstudio regio Purmerend

Borduurstudio regio Purmerend

Mowi Industrie is een borduur en bedruk bedrijf gevestigd te Volendam. Wij zijn gespecialiseerd in het (3D) digitaal kleding borduren van logo’s en teksten volgens borduurpatronen op diverse soorten textiel.

Bent u op zoek naar een borduurstudio in de regio Purmerend voor het laten borduren of bedrukken van kleding? Dan bent u bij Mowi Industrie bij het juiste adres. Wij werken met moderne borduurmachines en kunnen vrijwel alles voor u borduren of bedrukken. Elke voorbeelden van het machinaal borduren zijn:

  • namen en of teksten
  • logo’s op bedrijfs,-promotiekleding
  • rugnummers en badges en sportkleding
  • petten
  • Handdoeken

Bij Mowi Industrie kunt ook terecht voor het borduren van teksten of namen op cadeau artikelen ter gelegenheid van verjaardagen, jubilea, huwelijken en geboortes. Borduurbedrijf Mowi Industrie is uw totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotionele kleding en heeft meerdere klanten in regio Purmerend.

Wij geven advies op maat en helpen u graag met meedenken over de beste plaats van het logo, de juiste afmetingen en de meest geschikte kleding. Wij beschikken over een eigen borduurstudio en kunnen naast kleding bedrukken of borduren ook custom made werk leveren. Omdat wij alle diensten onder een dak hebben kunnen wij snel leveren en dit tegen scherpe prijzen.

Bekijk onze website en laat u inspireren. Wilt u graag advies over de juiste keuze van bewerken van uw bedrijfslogo en of teksten?

Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan of laat u vrijblijvend adviseren.