Borduurbedrijf regio Friesland

Borduurbedrijf regio Friesland

Mowi Industrie is een professioneel borduur en bedruk bedrijf en wij zijn met name gespecialiseeerd in het (3D) digitaal kleding borduren. Het borduren van logo’s en teksten volgens borduurpatronen op diverse soorten textiel.

Bent u gevestigd in de regio Friesland dan kunt u uiteraard ook voor het borduren en bedrukken van uw kleding bij Mowi Industrie terecht. Wij werken met de modernste borduurmachines en kunnen vrijwel alles voor u borduren.

Voor het machinaal borduren en bedrukken van:

  • namen of teksten
  • logo’s en afbeeldingen op bedrijfs en promotiekleding
  • rugnummers en badges op sportkleding

Tevens wordt het borduren van teksten of namen veelvuldig toegepast op cadeau artikelen ter gelegenheid van verjaardagen, jubilea, huwelijken en geboortes. Borduurbedrijf Mowi-Industrie is uw totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotionele kleding en heeft meerdere klanten in regio Friesland.

Wij geven advies op maat en helpen u graag met meedenken over de beste plaats van het logo, de juiste afmetingen en de meest geschikte kleding. Wij beschikken over een eigen borduurstudio in Volendam en kunnen naast kleding bedrukken of borduren ook custom made werk leveren. Omdat wij alle diensten onder een dak hebben kunnen wij snel leveren en dit tegen scherpe prijzen.

Wilt u graag advies over de juiste keuze van bewerken van uw bedrijfslogo en of teksten?

Neemt u dan gerust contact op met Mowi Industrie en vraag een offerte aan.