Borduren

Professioneel borduren

Borduren ook wel bestikken of textielborduren genoemd wint snel aan populariteit wanneer men de afweging maakt tussen de verschillende mogelijkheden om een logo of tekst op kleding aan te brengen. Borduren is het plaatsen van tekst en of logo’s op textiel met behulp van naald en garen en heeft een chique en exclusieve uitstraling. Borduren is duurzaam en kan worden toegepast op diverse soorten textiel.

  • poloshirts
  • jacks
  • caps
  • badstof producten.

Maar ook bedrijfskleding voor toepassingen die een robuuste behandeling vragen zoals:

  • koksbuizen
  • schorten
  • werkkleding
  • overalls

De kleding die veelvuldig op hoge temperaturen gewassen of chemisch gereinigd worden is borduring een zeer duurzaam alternatief. Een deel van onze borduurproducten vindt u terug op deze website. Kunt u niet vinden wat u zoekt.

Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Of het nu gaat om een logo borduren op een trui, een T shirt te voorzien van een tekst of petjes met je bedrijfsnaam erop. Borduurbedrijf Mowi Industrie helpt u om een goede eerste indruk achter te laten door uw kleding een eigen identiteit te geven. Het laten borduren van bedrijfskleding en werkkleding is een van de meest duurzame oplossingen om uw kleding te voorzien van een logo of bedrijfsnaam.

Het Mowi Industrie stappenplan. Voor het professioneel laten borduren van namen en logo’s

Stap 1 : Maak voor uzelf een keuze uit een logo borduren of een tekst borduren.

Stap 2  : Als u voor een logo kiest is het belangrijk dat u ook een voorbeeld kunt aanleveren. U kunt dit op 2 manieren doen.

  • Door het overleggen van een afbeelding die we dan voor u inscannen
  • Of door het aanleveren van een digitaal bestand in jpg, AI, PSD of PDF bestand

Stap 3 : Van de afbeelding of logo maken wij een borduurprogramma die geschikt is voor onze borduurmachines. Voor het maken van een borduurprogramma zijn eenmalige kosten verbonden. U kunt al een borduurpatroon laten maken vanaf 70 euro excl. 21% BTW. En heeft u eenmaal een borduurprogramma bij borduurbedrijf Mowi Industrie gekocht dan kunt u deze in de toekomst hergebruiken voor het borduren van uw logo. U betaald dan alleen nog de borduurkosten.

Mowi Industrie maakt kosteloos borduurprogramma’s van alleen tekst (dus zonder afbeeldingen) indien wij in bezit zijn van het juiste lettertype. Wij beschikken over de meest gangbare lettertypen (lettertypen die in Word staan en meer).

U stuurt ons via de mail uw logo (bij voorkeur in jpg) op een zo hoog mogelijke resolutie. Zodra wij deze hebben ontvangen, kunnen wij u meestal binnen 24 uur een indicatie geven van de prijzen.

Stap 4 : Wij maken eerst een proefdruk en sturen deze dan per post, email of als er spoed is een foto via whatsapp ter goedkeuring.

Borduurwerk van Mowi Industrie is altijd maatwerk. Bekijk daarom hier de prijzen van Mowi Industrie.

 

 

Galerij